Home Esports La bicicleta protagonitza la propera activitat esportiva a l’aire lliure que programa...

La bicicleta protagonitza la propera activitat esportiva a l’aire lliure que programa Ibi en pandèmia

324
0
SHARE

L’Ajuntament d’Ibi, a través de la Regidoria d’Esports, organitza una nova activitat esportiva a l’aire lliure per practicar-la amb amics o família. Es tracta de la invitació al Bike Park ‘La Fenasosa’, situat a Banyeres, en plena serra de la Mariola. Esports porta organitzades una sèrie d’activitats, tant individuals com en grups reduïts, amb la intenció d’oferir a la ciutadania la possibilitat de seguir realitzant una pràctica esportiva beneficiosa per a la salut, segura i a l’aire lliure, donada la importància que aquest factor té en la prevenció de la Covid19.

L’activitat -que serà gratuïta i que està programada per al 11 d’abril- compta amb places limitades i s’ha de fer per grups depenent dels nivells. Constarà de tot un matí d’esport, de 9h a 13.30h, i de diversió en un fantàstic enclavament on grans i petits podran posar en pràctica els seus dots amb la bicicleta de muntanya.

Les persones interessades hauran de portar obligatòriament bicicleta de muntanya, descens, enduro o E-bike i, a més, el casc. Per a més informació i reserves, els interessats poden acudir a la Piscina Coberta Municipal, al 96.555 06 08 o al correu electrònic deporte.info@ibi.es.