Home Alcoi La Capella de l’Antic Assil d’Alcoi acull la setena mostra d’art contemporani...

La Capella de l’Antic Assil d’Alcoi acull la setena mostra d’art contemporani dins la Capitalitat Cultural Valenciana 2021

429
0
SHARE

La ciutat d’Alcoi ostenta al llarg de tot 2021 la Capitalitat Cultural Valenciana que hauria d’haver ostentat en 2020. Juntament amb Bocairent, la ciutat dels ponts es va quedar sense celebrar-ho degut a la pandèmia de la Covid19. Però en 2021, els actes culturals van multiplicant-se a una ciutat que sempre ha mantingut un estret vincle amb la Cultura en totes les seues vessants.

El darrer exemple d’eixe vincle és la inauguració de la setena mostra d’art contemporani que alberga la ciutat en em marc de la seua capitalitat cultural. Té lloc a la Capella de l’Antic Assil, on es recullen obres de 3 artistes que el públic tindrà ocasió d’analitzar amb els propis autors. Aborda, a més, un tema de capital importància cara al present, i sobre tot al futur, com és l’emergèncie climàtica. Tot amb obres fotogràfiques i composicions escultòriques que barregen vanguàrdia amb imatge per a crear consiciència entre el públic.