Home Alcoi La ciutat d’Alcoi commocionada per la mort del músic Sergi Sempere

La ciutat d’Alcoi commocionada per la mort del músic Sergi Sempere

795
0
SHARE

Anit ens arribava a través de l’OCG la terrible notícia que Sergi Sempere, percusionista alcoià de 31 anys, ens havia deixat de forma sobtada a causa d’un accident al Montblanc.

Prompte, el món de la música, la cultura alcoiana i la gent que coneixia al músic han volgut enviar missatges d’ànims als seus éssers estimats en un moment tan tràgic i trist per a tots.

Sergi era timbalista en solitari de l’Orquestra de Cambra de Ginebra i els seus companys ho han definit com “una desaparició brutal” afegint que “sempre mantindran als seus cors el record d’un jove brillant, entranyable i sincer”.

Per la seua banda, la Unió Musical d’Alcoi també ha publicat a les seues xarxes socials el següent missatge: “la desesperació tenalla el cor de la Societat Unió Musical d’Alcoi. Ahir, el nostre benvolgudíssim company Sergi Sempere Ramos va perdre accidentalment la vida. Davant aquesta injustícia del destí, tots els seus amics i amigues ens unim a l’enorme dolor de la seua família.”

Raül Llopis, regidor de Cultura de la ciutat, també va voler mostrar les seues condolències a la familia amb el missatge: “la música alcoiana perd un gran talent i una persona molt jove. Una forta abraçada a tota la família.”