Home Alcoi La col·laboració ciutadana, fonamental per a evitar mals majors en l’apunyalament d’Alcoi

La col·laboració ciutadana, fonamental per a evitar mals majors en l’apunyalament d’Alcoi

1137
0
SHARE

La investigació policial continua per a esclarir el cas de violència de gènere que s’ha produït a la ciutat d’Alcoi aquest passat diumenge. Mentre la dona del l’agressor -que encara era el seu marit- i els dos fills de la parella tracten de recuperar-se de les ferides d’arma blanca que van patir, els agents policials investiguen què va portar a l’home a actuar d’aquesta forma. Les pesquises apunten cap a un possible transtorn mental cos a detonant del cas, cosa que no està confirmada.

Mentre, la Plaça d’Espanya d’Alcoi ha acollit una mostra del rebuig que aquest tipus de violència genera entre la societat. Membres de l’Ajuntament d’Alcoi, d’associacions i col·lectius de la ciutat i veïns a títol particular han participat d’una concentració de repulsa contra aquest succés. Un acte al que ha acudit la Subdelegada del Govern en Alacant Araceli Poblador. La representant governativa ha agraït la col·laboració ciutadana com a un dels elements fonamentals per a aturar aquests episodis de violència.

De no ser per eixa col·laboració, tal vegada l’apunyalament d’Alcoi haguera tingut conseqüències més greus per a la vida dels agredits.