Home Alcoi La Conselleria d’economia sostenible concedeix 3.920.000milions d’euros al sector de la festa...

La Conselleria d’economia sostenible concedeix 3.920.000milions d’euros al sector de la festa i artesania

148
0
SHARE
La conselleria d’Economia i Sector Productius ha publicat hui les ajudes que ha concedit a les empreses del món de la festa. La conselleria de Rafa Climent ha destinat un import total de 3.920.000 euros, per reforçar la viabilitat econòmica i garantir la continuïtat dels artesans, artesanes i pimes artesanes vinculades amb el món de la festa després de la crisi per la pandèmia.
Aquestes subvencions corresponen a les ajudes incloses Decret llei 3/2021, de 12 de febrer, de Consell, de les mesures extraordinàries en matèria d’artesania per a pal·liar els efectes de la crisi derivada de la pandèmia de la Covid-19.
Entre la gran quantitat d’empreses que han rebut aquestes ajudes hi han de les nostres comarques. Aquestes ajusdes busquen minimitzar el impacte de la suspensió de les festes a tot arreu el nostre territori. Aquestes subvencions corresponen a les ajudes incloses Decret llei 3/2021, de 12 de febrer, de Consell, de mesures extraordinàries en matèria d’artesania per a pal·liar els efectes de la crisi derivada de la pandèmia de la Covid-19.
El conseller d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha explicat que “les festes de la Comunitat Valenciana suposen una riquesa cultural i un atractiu turístic de primer ordre. Al seu voltant s’ha generat un ric i divers entramat econòmic que contribueix a la generació i a la conservació d’oficis artesans de caràcter tradicional que, sense aquestes, correrien el risc de desaparèixer “.
En aquest sentit, “la majoria d’aquestes empreses artesanes, són de molt reduïda dimensió, de manera que era important posar a la seva disposició recursos econòmics per aconseguir la liquiditat necessària i així garantir la seva supervivència”, ha destacat Climent.