Home Cocentaina La conxa acústica del Centre Cultural El Teular de Cocentaina, renovada via...

La conxa acústica del Centre Cultural El Teular de Cocentaina, renovada via Pressupostos Participatius

300
0
SHARE

Recentment s’ha finalitzat la instal·lació d’una conxa acústica al Centre Cultural El Teular de Cocentaina per tal de millorar les condicions sonores de les activitats musicals que allí es realitzen. En els passats pressupostos participatius, totes les entitats culturals musicals i vocals de la localitat van presentar una proposta comuna de millora acústica del Teular, resultant finalment la proposta més votada.
Des d’aquest moment, l’Ajuntament contestà va iniciar els tràmits per a executar el projecte amb especialistes en arquitectura acústica i empreses de muntatges escènics per tal d’aconseguir per al Teular l’opció adequada per aconseguir la millora sol·licitada. La conxa, amb un pressupost final de més de 45.000 €, ha comportat la instal·lació de tres panells acústics sobre l’escenari dotats d’il·luminació escènica així com sis motors dedicats a facilitar el seu muntatge i desmuntatge. L’equipament quedarà totalment integrat a les tramoies de l’escenari quan no siga utilitzat i permetrà l’ús de la resta d’equips escènics ja existents amb normalitat.
La conxa facilitarà no sols als intèrprets, sinó també al públic, gaudir d’una millor experiència en les actuacions al Teular. Està previst que al llarg de les pròximes setmanes ja es puga utilitzar en els concerts previstos al Teular si les condicions sanitàries així ho permeten.
Per a Maite Valls, Regidora de Participació, “aquest projecte ens demostra la idoneïtat de la participació ciutadana per a canalitzar el que volem que siga el nostre poble. Desitge que als canals de participació que tenim al nostre abast, com els pressupostos participatius, participem cada vegada més contestans i contestanes presentant propostes i idees que finalment es puguen fer realitat, aconseguint així un poble cada vegada més implicat amb la participació en el seu govern”.