Home Destacats La CV-802 Onil-Alcoi rep treballs de millora en el paviment que la...

La CV-802 Onil-Alcoi rep treballs de millora en el paviment que la mantindran un mes tancada

138
0
SHARE

La carretera CV-802 és una de les vies més utilitzades per a unir la Foia de Castalla amb la localitat de Banyeres; o per a accedir des de la vila d’Onil cap la zona sud de la ciutat d’Alcoi. Una carretera que discorre per les faldes de la Serra d’Onil i linda amb la Font Roja. Les pinades són molt nombroses en el seu entorn, pel que no és estrany veure com les seues arrels afecten al paviment de la carretera, creant clavills i bonys.

Aquest fet empitjora la seguretat dels vehicles que transiten per ella i és el motiu pel que la Diputació d’Alacant -que ostenta la propietat de la carretera- està escometent obres de millora en aquesta via. Els treballs suposen la reparació de l’asfalt entre els quilòmetres 8 i 9 d’una carretera que restarà tancada durant prop d’un mes, aproximadament fins mitjans del mes d’abril. Les obres permetran eixamplar un dels ponts que forma part de la CV-802 i que superen un dels múltiples barrancs que baixen de la serra.

Les obres suposaran el tall de la carretera, pel que els vehicles que transiten per ella seran desviats des d’Onil cap al Camí Vell d’Ibi; i des d’Alcoi cap a la carretera de les Revoltes -que també dona accés a Ibi- o bé cap a la carretera de Banyeres.