Home Alcoi La Degollà homenatja “a Pepito”

La Degollà homenatja “a Pepito”

289
0
SHARE

Demà dissabte 11 de setembre tindrà lloc a les 19:30h al Teatre Salesians d’Alcoi  un concert anomenat “A Pepito” (José Pons Vidal) amb motiu de la cel·lebració i reconeixement al Dolçainer del Grup “La Degollà” d’Alcoi per la seua trajectòria en la dolçaina avalada per la Federació Valenciana de Dolçainers/res i Tabaleters/res de la qual forma part activa als seus 81 anys.

Homenatge pel seu bon fer i la tasca desenvolupada al llarg del anys col·laborant en tasques mes bé comptables i administratives tant a la seu del Grup “La Degollà” com a les juntes directives de la mateixa Federació sota la presidència tant de Paco Vicedo com de Juanjo Trilles actual President.

Els seus companys diuen de Pepito que “és un referent per a tots com a dolçainer entusiasta, com a company amable i solidari dels seus amics, amant de la música i la festa de Moros i Cristians, un exemple per a tots els que lꞌestimem.”

Aquest homenatge musical compta amb la col.laboració de tots els Grups de Dolçainers d’Alcoi, Grup de danses Carrascal, membres de l’Associació Antics Alumnes Salesians.

Un esdeveniment que també aprofitarà per recordar a un gran músic de la colla que aquesta mateixa setmana ens va deixar, Sergi Sempere. Un concert molt emotiu en què també “La Degollà” cel·lebra els ja passats 30 anys de trajectòria musical com a Grup de Dolçainers i Tabaleters d’Alcoi.