Home Destacats La Diputació d’Alacant concedeix 9.400 euros per als Horts Urbans d’Ibi

La Diputació d’Alacant concedeix 9.400 euros per als Horts Urbans d’Ibi

129
0
SHARE

L’àrea de Medi ambient de l’Ajuntament d’Ibi duu a terme treballs en matèria d’acondicionament d’Horts Urbans Municipals amb els ajuts rebuts per part de la Diputació d’Alacant dins la convocatòria per a la “Concessió de subvencions a Ajuntaments, organismes autònoms dependents i entitats locals menors de la província d’Alacant” per a la “Realització d’actuacions compreses dins l’àmbit d’actuació de l’àrea de desenvolupament econòmic i sectors productius de la Diputació d’Alacant (anualitat 2021)”.

Una de les subvencions rebudes de Diputació, de 2.398,71 euros i que sufraga el 80% dels treballs, s’ha destinat a instal·lar una tanca perimetral, amb l’objectiu de fomentar la biodiversitat als horts i la reducció de l’impacte que genera el tanca metàl·lic instal·lat. La zona on s’ha actuat és la dels horts urbans, ubicats a l’av. dels 108 metres lineals.

A més, la Diputació concedia la quantitat de 7.000 euros, fet que suposa un 70% de l’actuació per a la instal·lació de tanca perimetral dels Horts Urbans situats a la zona del CEIP Felicitat Bernabeu, els primers que es van instal·lar fa 15 anys i el tancament del qual ja estava molt deteriorat. La superfície de la tanca és de 435 metres lineals per dos metres dalçada, i shan col·locat 5 portes daccés.