Home Agres La Diputació d’Alacant destina 1,6 milions per executar projectes d’eficiència energètica a...

La Diputació d’Alacant destina 1,6 milions per executar projectes d’eficiència energètica a 29 municipis de la província

0
SHARE
Un operari canvia els dispositius de l'enllumenat, en una imatge d'arxiu.

Aquest any, la Diputació d’Alacant col·laborarà amb els ajuntaments de la província en l’execució de projectes d’eficiència energètica a través d’una partida d’ajudes de 1.650.000 euros.

El BOP ha publicat recentment les bases d’aquest programa de subvencions, el termini de presentació de sol·licituds del qual finalitza el proper 20 de maig.

La creació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, la instal·lació de plaques fotovoltaiques per a autoconsum, la renovació dels sistemes d’enllumenat públic o la realització d’obres de millora del comportament tèrmic dels edificis municipals són algunes de les actuacions que es faran gràcies a aquest paquet inversor que s’emmarca al Pla Provincial d’Estalvi Energètic que impulsa la institució.

En aquest sentit, les localitats que es podran adherir a aquest programa són: Benimeli, Castell de Castells, Dénia, El Ràfol d’Almúnia, Sanet i Negrals, Sagra, Teulada, Vall de Gallinera i la ELM Llosa de Camacho, en la Marina Alta, i Benifato, Confrides, El Castell de Guadalest, Finestrat, L’Alfàs del Pi y Relleu, en la Marina Baixa.

El programa està dirigit als ajuntaments d’Agres, Benilloba, Castalla, Fageca, Gaianes, Ibi, L’Orxa i Tibi, a la zona de la Muntanya; als de Fondó dels Frares, Monforte del Cid, Monòver i Santa Pola, al Vinalopó; i als de Cox i Daya Vieja, al Baix Segura.