Home Alcoià La Diputació invertirà 1,4 milions en la instal·lació d’enllumenat i millora de...

La Diputació invertirà 1,4 milions en la instal·lació d’enllumenat i millora de la seguretat viària en zones rurals i camins agrícoles

255
0
SHARE
Alejandro Morant, Diputat de Carreteres i Víes.
Alejandro Morant, Diputat de Carreteres i Víes.

La Diputació d’Alacant sufragarà amb 1,4 milions d’euros l’ adquisició de lluminàries i elements per a la millora de la seguretat viària a les zones rurals i camins agrícoles de la província. La institució ha incrementat un 223% la dotació econòmica d’aquesta convocatòria d’ajudes, de la qual es beneficiaran un total de 81 municipis amb menys de 5.000 habitants.

En aquesta anualitat s’ha destinat més del triple d’inversió que en 2021, a més de l’adquisició de lluminàries LED solars, contempla la instal·lació de miralls de trànsit , tanca de senyalització i abalisament , dispositius reductors de velocitat o sistemes de videovigilància per a la regulació i el control de la circulació.

A les comarques de l’Alcoià i El Comtat se’n distribuiran 320.723 euros entre els consistoris d’ Agres , Alcocer de Planes , Alcolella , Alfafara , Almudaina , Pilotes , Benasau , Beniarrés , Benifallim , Benilloba , Benillup , Benimassot , Fageca , Famorca , Gaianes , Gorga , L’Alqueria d’Asnar , L’Orxa , Millena , Plans , Penàguila , Quatretondeta , Tibi i Tollos .

Per la seva banda, a la Marina Alta es repartiran 417.582 euros entre vin-i-cinc municipis, a la Marina Baixa 116.150 euros entre nou municipis, a les comarques del Vinalopó 174.168 entre altres nou municipis i a l’ Alcantí 102.733 euros entre quatre municipis.