Home Cocentaina La directora general d’Atenció Primària visita Cocentaina per reunir-se amb serveis socials

La directora general d’Atenció Primària visita Cocentaina per reunir-se amb serveis socials

707
0
SHARE

La directora general d’Atenció Primària i Atonomia Personal, Mercé Martínez i Llopis, acompanyada de la seua cap de servei, s’ha desplaçat fins a Cocentaina per a explicar i resoldre les qüestions sobre el nou Manual d’Organització i Funcionament dels Serveis Socials d’Atenció Primària (MOF). A l’encontre han assistit part de l’equip social de Castalla i Cocentaina i les seues regidores de Benestar Social.

Durant més de dos hores s’ha desgranat la metodologia de treball que ha dissenyat la Conselleria i que té com a fi desenvolupar la nova llei de Serveis Socials valencians. Tot recau sobre l’única idea que l’atenció social ha de girar entorn de la persona que haurà de tindre sempre una professional de referència capaç de tramitar tots els serveis de l’atenció primària. Açò suposa un canvi de mirada i de metodologia en el qual ja treballa l’equip del departament de Benestar Social, segons ha avançat la seua regidora.

Mireia Estepa ha agraït la visita de la directora general i l’atenció posada en resoldre cadascuna de les qüestions que van sorgir i afegia sobre Martínez: «és una persona que sempre busca i oferix alguna solució, propera i molt bolcada en la seua tasca, sempre és un plaer rebre-la al poble».