Home Alcoi La Festa de Cocentaina estrena una nova edició de la seua Revista...

La Festa de Cocentaina estrena una nova edició de la seua Revista anual

2376
0
SHARE

La presentació de la Revista de Festes tindrà lloc el divendres 19 de juliol, a partir de les 21:00h, i l’acte estarà presentat per la periodista constestana Maite Barrachina Vidal. A la presentación es descobrirà la portada de la publicació, creada pel fotógraf Marc Pascual i Domínguez, mentre que la periodista Carolina Ferre exercirà com Mantenedora.

El Pati d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina acollirà aquesta nit, a partir de les 21:00h, la presentación oficial de la Revista de les Festes de Moros i Cristians que el municipi celebrarà entre els dies 9 i 12 d’agost de 2019 en honor al patró de la localitat; San Hipòlit Màrtir. L’acte estarà conduït per la periodista local y festera de la Filà Muladís, Maite Barrachina Vidal, al mateix acte es descobrirà la portada de la publicació que aquest any és obra del fotògraf contestà Marc Pascual i Domínguez. Ademés, la Federació Junta de Festes de Moros i Cristians farà entrega dels guardons ‘Roger de Llúria’ i ‘Qusantanyia’; dues dinstincions que es concedeixen cada tres anys a una entitat i a una persona que han destacat per les seues tasques en Pro de la Festa de Cocentaina.

A la part central del acte el Coordinador de la Revista i membre de la Junta de Festes, Pablo León Vidal, designarà tot el que podrem trobar al volum d’aquest any.  Al contingut destaquen les habituals salutacions institucionals, textes relacionats amb el patró, el programa d’actes, la Crònica de Festes del 2018, la Memòria d’Activitats, el record especial per als festers que ens van deixar als últims messos o dates de les Festes de l’any passat així com les que estan per arribar. De igual forma, figuren articles sobre la Música Festera, la història de Cocentaina o els protagonistas dels festejos de 2019. La Revista, com és habitual, es tanca amb els anunciants i patrocinadors que fan posible aquesta publicació escrita sobre les Festes de Cocentaina ixi cada estiu.

La Presentació de la Revista inclourà les paraules de la periodista contestana Carolina Ferre, actual conductora del magazine vespertí ‘À Punt Directe’ a la televisió valenciana ‘À Punt’ i gran embaixadora de Cocentaina per aquells mitjans de comunicació als que ha desenvolupat fins al momento la seua activitat professional. Per últim, intervindrà el President de la Junta de Festes, Hipòlit Borràs, així com l’alcaldessa, Mireia Estepa, abans de que sone l’Himne de Festes per finalitzar l’acte.  La Revista, com és habitual, es trobarà a la venda a partir del dissabte als quioscs i a les llibreries de la Villa Condal.