Home Agricultura La Fira de Sant Isidre de Castalla congrega a milers de persones...

La Fira de Sant Isidre de Castalla congrega a milers de persones entorn del comerç i l’hostaleria locals

0
SHARE
Moments de la inauguració de la Fira 2022
Moments de la inauguració de la Fira 2022

Castalla ha inaugurat la Fira de Sant Isidre 2022 de manera oficial i ha congregat a milers de persones entorn del comerç i l’hostaleria locals. El bon temps ha reunit una àmplia representació institucional que ha recorregut els principals expositors de la fira. Els representants han conegut de primera mà els productes de l’esdeveniment amb una visita que ha arrancat en el punt d’informació i ha avançat al llarg dels expositors d’automoció fins a acabar davant de la Casa del Fester.

En aquest punt, l’alcalde, Antonio Bernabeu, ha pronunciat el discurs inaugural i ha aprofitat per a animar a tots els visitants a gaudir de l’oferta cultural, festiva i gastronòmica. Per al primer edil, “la volta de la Fira de Sant Isidre és una gran notícia, després de dos anys sense poder celebrar aquest esdeveniment, que és un motor econòmic per a Castalla i les poblacions veïnes que al seu torn retorna la il·lusió i les ganes de compartir festes i cultura a la població”. A més, Bernabeu també ha agraït la presència de totes les autoritats que han abrigallat la inauguració de la fira.

En concret, l’acte ha comptat amb la presència d’autoritats de tots els nivells, des dels alcaldes de les poblacions veïnes fins a càrrecs comarcals, provincials, autonòmics i nacionals, que han acompanyat als membres de l’equip de govern. Entre ells, ha participat la diputada nacional en el Congrés, Patricia Blanquer, el sotssecretari de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat Valenciana, Rafael Briet, la diputada de les Corts Valencianes, Yaneth Lucía Giraldo, el diputat d’Emergències, Recursos Humans i Repte Demogràfic de la Diputació d’Alacant, Francisco Javier Sendra i el diputat provincial i alcalde d’Alcoi, Toni Francés.

Tots ells han valorat de manera molt positiva l’oferta de la Fira de Sant Isidre de Castalla, amb les millores que aquesta edició presenta quant a l’organització dels expositors, la fira medieval i la recuperació del protagonisme dels sectors de l’automoció. A més, també destaquen les millores en el recorregut firal, el servei de ludoteca per a deixar als xiquets i xiquetes més xicotets i l’amplitud de la programació d’activitats.

El bon temps ha animat a la gent a acudir a la fira i s’estan superant les expectatives d’afluència de públic durant la vesprada del divendres i el matí del dissabte, dia fort de la Fira de Sant Isidre. Una bona arrancada que també millora l’esdevingut en anteriors edicions amb la visita de milers de persones de tota la Comunitat Valenciana. Després de dos anys sense poder celebrar esdeveniments d’aquest tipus, la població ha respost amb il·lusió i participació. Per part seua, la Policia Local i la Guàrdia Civil han destacat que, de moment, tot ha transcorregut sense cap incident destacable.