Home Alcoi La gimnàstica rítmica alcoiana aconsegueix 5 medalles en Nacionals júnior i Jocs...

La gimnàstica rítmica alcoiana aconsegueix 5 medalles en Nacionals júnior i Jocs de la Mediterrània

0
SHARE
Laura Casabuena i Maia Llàcer -les dos al centre de l'equip nacional- celebren la medalla de bronze aconseguida a Algèria.

L’estat de forma de la gimnàstica rítmica va millorant a cada nova prova en que participen les integrants dels clubs de la ciutat. Aquest passat cap de setmana, 3 atletes d’aquesta especialitat han participat a Algèria en els Jocs de la Mediterrània. Per altra banda, la gran  promesa de la rítmica a Alcoi, Daniela Picó, ha competit en el Campionat d’Espanya Júnior, on ha tornat a deixar palès el seu nivell.

En el primer dels casos, les gimnastes Laura Casabuena i Maia Llàcer s’han penjat al coll la medalla de bronze per equips als Jocs de la Mediterrània. Les dos han format part del combinat nacional que només s’ha vist superat per les seleccions italiana i francesa. La competició s’allarga fins el proper dimecres 29, pel que encara cap la possibilitat de veure alguna medalla més, tenint en compte que l’alcoià Nèstor Abad també participa en ella.

Daniela Picó, multicampiona

D’altra banda, la jove gimnasta alcoiana Daniela Picó ha gaudit d’un dels millors caps de setmana competitius de la seua encara curta vida. Ha estat competint el Campionat d’Espanya Júnior a Ourense, d’on s’ha portat cap a Alcoi 4 noves medalles d’or. Daniela és a dia de hui campiona d’Espanya de gimnàstica rítmica -vàries proves-, a més de la millor atleta nacional en cinta o maces i també campiona d’Espanya de gimnàstica rítimica per autonomies.

Aquests resultats ubiquen a la ciutat dels ponts en el mapa de la gimnàstica rítmica estatal del present, i amb un elevat marge de millora cap al futur.