Inici Alcoi La grossa més matinera deixa 60 milions d’euros a Alcoi

La grossa més matinera deixa 60 milions d’euros a Alcoi

155
0
COMPARTIR

L’administració número 3 de la ciutat dels ponts a venut 15 series del número premiat 26590, repartint així la quantitat de  60.000.000 d’euros.

Passaven apenes 10 minuts des de que començara el sorteig, quan les xiquetes del col·legi San Ildefonso donaven la noticia: el número de la grossa d’enguany es el 26590. Es en este moment quan l’administració nº3 del carrer Sant Tomàs esclatava d’alegria, 15 sèries de la grossa havien sigut venudes allí.

Segons informa el propi loter, Pepe Vitoria, la majoria dels dècims han sigut venuts a un grup de la sucursal de Telefònica a la ciutat, un número que en aquesta ocasió va ser proposat pel propi gerent de l’administració a aquest grup de jugadors. A més a més,  Vitoria ha indicat que s’han venut diversos bitllets per finestra, per la qual cossa el número també esta repartit a gent del municipi.

I no sols el primer premi ha fet acte de presencia a les comarques, sinó que també un tercer premi ha sigut venut a la localitat de Planes (es desconeix el nombre de bitllets venuts, ja que son fets a màquina) i també un cinqué premi ha sigut venut a Alcoi també de màquina.

Podem dir que a l’Alcoià i El Comtat, aquesta nit seran molts els que dormiran més tranquils, ja que les seues despeses diàries seràn més soportables gràcies a aquest sorteig tant màgic.

 

Tot el reportatge sencer ací: