Home Castalla La Guàrdia Civil arresta en un control de trànsit a Castalla a...

La Guàrdia Civil arresta en un control de trànsit a Castalla a un home que portava 24kg de metanfetamina al seu vehicle

1085
0
SHARE
La droga intervinguda al control dut a terme a Castalla.

La Guàrdia Civil ha detingut un veí de Riba-roja que estava sent buscat per un jutjat de València. A més, els agents van trobar 24,400 quilograms de metamfetamina a l’interior del vehicle conduït per detingut, i per això se li va imputar un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. El Jutjat de 1a Instància i Instrucció d’Ibi ha decretat la posada en llibertat amb la imposició de mesures cautelars.

Els fets van ocórrer el passat 15 de novembre, durant un control d’alcoholèmia i drogues realitzat per patrulles del Destacament de Trànsit d’Alcoi a la CV-8152, al terme municipal de Castalla, quan van detenir un vehicle que circulava per aquesta via. Després de comprovar la documentació del conductor, es va poder comprovar que sobre aquest pesava una ordre de cerca i detenció procedent d’un jutjat de València.

Immediatament, agents del quarter de la Guàrdia Civil de Castalla es van desplaçar al lloc per encarregar-se de les actuacions restants. Durant la inspecció del vehicle, es van trobar setze bosses amb pastilles entre l’equipatge. Després d’un anàlisi i pesatge posterior, es va determinar que es tractava de 24,40 quilograms de metamfetamina, la qual va ser confiscada. A més, el vehicle utilitzat va ser intervingut.

Al lloc dels fets, es va procedir a la detenció del conductor per l’ordre judicial i per la seva implicació en un delicte contra la salut pública relacionat amb el tràfic de drogues. L’individu detingut, un veí de 45 anys de Riba-roja (València) amb nombrosos antecedents, inclòs tràfic de drogues, va ser posat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció d’Ibi. Finalment, va quedar en llibertat amb la imposició de mesures cautelars.