Home Alcoià La Guàrdia Civil continua assegurant el normal funcionament en polígons, explotacions agrícoles...

La Guàrdia Civil continua assegurant el normal funcionament en polígons, explotacions agrícoles i ramaderes i zones rurals

0
SHARE

La Guàrdia Civil continua assegurant el normal funcionament dels serveis essencials i de l’activitat desenvolupada en polígons industrials i en explotacions agrícoles i ramaderes.
Després del cessament d’activitats no essencials decretades durant el període de la Setmana Santa, que a la Comunitat Valenciana va finalitzar dimarts passat per ser festiu el dilluns 13, la Guàrdia Civil d’Alacant continua garantint la seguretat i el normal funcionament d’empreses que han représ la seua activitat, tant en polígons industrials com en explotacions agrícoles i ramaderes.
Allí els nostres agents contribueixen al fet que els transportistes puguen fer el seu treball sense cap impediment, al mateix temps que els aclareixen qualsevol dubte que els puga sorgir, com pot ser la ubicació dels llocs d’avituallament disponibles al llarg de la xarxa de carreteres.
També es realitzen entrevistes amb els vigilants de seguretat de les empreses, en les quals se’ls recorden els telèfons als quals poden cridar en el cas d’emergències i la predisposició de la Guàrdia Civil per a atendre les incidències que puguen sorgir.
Un altre sector que es té en compte és l’agrícola i ramader, tan important per al proveïment d’aliments. Amb la mateixa fi de verificar que l’activitat es desenvolupa amb completa normalitat.
Finalment, la vigilància continua sent constant a l’entorn de les partides rurals, amb especial dedicació a les zones on estan situades les explotacions agrícoles i zones de regadiu per on discorren canals fonamentals com el canal de reg del transvasament Tajo-Segura