Home Cocentaina La Guàrdia Civil desmantella a Cocentaina el punt de venda de cocaïna...

La Guàrdia Civil desmantella a Cocentaina el punt de venda de cocaïna de més puresa de la comarca

1129
0
SHARE

La Guàrdia Civil d’Alacant ha detingut a Cocentaina a un home espanyol de 34 anys, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. En l’operació s’han confiscat 192,4 grams de cocaïna, 539,7 grams de marihuana i 815 euros i elements de divers valor. El detingut ha ingressat directament a la presó.

Agents de la Guàrdia Civil d’Ibi han detingut a Cocentaina al presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues, i possiblement, el subministrador de la cocaïna amb més puresa de tota la comarca.

Les investigacions van començar al mes de juny, i ja des del primer moment, els agents es van adonar que es trobaven davant d’un dels principals focus de venda de droga, tant d’aquesta localitat com de les adjacents.

L’afluència de clients era bastant extensa, hagut de principalment al fet que la cocaïna que venia era de gran puresa, sense tallar, i a un preu més barat que qualsevol altre gram de cocaïna adulterada. De fet, la Guàrdia Civil va tenir coneixement que als seus clients els solia vendre la cocaïna en petites roques de 5 grams per 220 euros, quan el preu habitual seria de 300 euros.

Aquesta forma de distribució permetia que els que adquirien la droga, poguessin afegir-substància de tall i obtenir ells mateixos beneficis de la seva pròpia compra, formant així una xarxa de petits ‘camells’ a la zona del Comtat, Cocentaina i Alcoi.

Malgrat totes les mesures de seguretat que havia disposat, realitzant marxes, contramarxes i vigilàncies pels carrerons de la ciutat, per evitar ser detectat, la Guàrdia Civil ha detingut aquest home, espanyol de 34 anys, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

En el registre del domicili s’han confiscat més de 192 grams de cocaïna, 539 grams de marihuana i 815 euros en efectiu. Després del seu pas a disposició judicial, ha ingressat a la presó.