Inici Cultura La II edició d’Art Obert travessa l’equador aportant cultura i color al...

La II edició d’Art Obert travessa l’equador aportant cultura i color al casc antic d’Ibi

416
0
COMPARTIR

Des del passat dijous 19 de desembre, la vila d’Ibi acull una sèrie d’activitats que s’emmarquen dins de la iniciativa ‘Art Obert’. Per segon any consecutiu es du a terme aquest seguit d’activitats relacionades amb la cultura i l’arten ple centre de la població. En ella col·laboren associacions locals d’artistes i també bona part dels col·lectius sociosanitaris de la vila joguetera.

L’activitat estrela passar per decorar amb pintura urbana portes i finestres tapiades a les cases antigues del barri cèntric iberut. Una activitat que compta amb una bona acollida i que aporta cultura i color al Centre de la població. A més, enguany la iniciativa busca una doble finalitat: la merament decorativa i la social, ja que no només els artistes de l’associació Engafat elaboren les obres, sinó que compten amb l’ajuda dels usuaris d’AFEM, Acodip, col·lectius LGTBI o l’Associació de Dones Mariana Pineda.

La millora de la imatge dels immobles inhabitats del Centre d’Ibi es veurà completada fins el 27 de desembre amb activitats com projeccions cinematogràfiques, taules redones, presentacions de revistes i exposicions. Art Obert busca així consolidar-se a la vila joguetera i convertir-se en una eina per a fomentar la participació en la millora de l’aspecte del casc antic de la població.