Home Destacats La inscripció per a les Aules Universitaries d’Experiència obri el seu termini...

La inscripció per a les Aules Universitaries d’Experiència obri el seu termini de matriculació a la seu d’Ibi

0
SHARE
Alumnes de les Aulas AUNEX al curs 2021/2022.
Alumnes de les Aulas AUNEX al curs 2021/2022.

El període de matriculació per al curs 2022/2023 per a les Aules Universitàries de l’experiència per a persones majors obrin el període d’inscripció de la seua seu en Ibi amb l’objectiu d’oferir a les persones majors de 55 anys una alternativa formativa i de lleure cultural. El programa de les assignatures compte continguts teòrics i pràctics i el material serà lliurat pel professorat, bé directament a través del correu electrònic que disposen. En finalitzar el curs acadèmic, rebran un certificat d’aprofitament.

El curs consta de set assignatures de quinze hores de durada cadascuna, que es completa amb un cicle de seminaris que ampliaran els continguts impartits fins a final de maig de 2023. L’horari de les classes serà els dilluns i dimecres, de 16:30 h a 19:30 h, i s’impartiran les següents assignatures: Aiguamolls i Espais Naturals, Sociologia, Història de la Química, Criminologia, Economia Política, Memòria, treballant amb nosaltres, el Dret i la Justícia.

L’alumnat participant rebrà informació d’altres accions dirigides a formar en ràdio, lectura, arts escèniques… que es fan en el marc del programa Sabiex per a l’Envelliment actiu i saludable de la UMH. Aquest programa té a la base la recerca en diverses àrees relacionades amb l’envelliment, de les quals ja seran informats per col·laborar. Així mateix, podran participar d’altres activitats de la Universitat, rebre informació acadèmica i compartir experiències amb la resta de l’alumnat als campus.

La matrícula es realitza mitjançant via telemàtica, a través de la web de la UMH, però aquelles persones que no puguen realitzar-lo al seu domicili podran demanar ajut a la seu d’Ibi, al departament d’Educació al Centre Social Carme Garrigós. Un cop es faça el pagament, la reserva de la plaça es realitza automàticament. La taxa de matriculació del curs complet és de 110 euros, i inclou l’assegurança d’estudiant. Les sol·licituds de devolució s’admetran fins al desembre, deixant lliure la plaça per a un altre estudiant, per la qual cosa a partir del gener no s’admetran devolucions.