Home Alcoià La MAC llança un programa d’activitats esportives per als joves de les...

La MAC llança un programa d’activitats esportives per als joves de les poblacions mancomunades durant l’estiu

284
0
SHARE

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat (MAC) presenta la programació ‘Mou-te amb la Manco’, amb sessions esportives adreçades a joves a diferents municipis de l’Alcoià i el Comtat que composen l’ens.

Enguany, l’estiu serà particular per les conseqüències de la Covid19 i les mesures de prevenció, que han suposat, per exemple, que moltes de les piscines dels pobles estiguen tancades. Per tal d’enriquir les opcions d’oci  juvenil saludable als municipis de l’Alcoià i el Comtat, el departament de Joventut de la Mancomunitat ha desenvolupat una programació d’activitats esportives en grup, que es duran a terme en els mesos de juliol i agost.

L’activitat consisteix a realitzar una sessió d’una hora d’entrenament per sèries, de forma lúdica i divertida. En finalitzar l’activitat, hi haurà begudes isotòniques i sucs. Les sessions de ‘Mou-te amb la Manco’ estan pensades per a joves d’entre 12 i 30 anys i l’aforament és limitat per tal de mantenir les distàncies de seguretat i les mesures d’higiene.  Per això, cal inscriure’s prèviament.