Home Destacats La Mostra Provincial Caravaning obri les portes per segon cap de setmana...

La Mostra Provincial Caravaning obri les portes per segon cap de setmana consecutiu

328
0
SHARE

CARAVANING, la 29a Mostra Provincial Monogràfica de Caravaning, Càmping, Oci i Temps Lliure, es reuneix per segon cap de setmana consecutiu a la Institució Firal Alacantina. Del 18 al 20 de febrer els amants del món del càmping poden gaudir de totes les novetats del sector, dels darrers models de diferents firmes i d’una gran varietat de caravanes, autocaravanes, mobile homes, remolcs convertibles i accessoris, a més de preus i ofertes exclusives a la fira.

Caravaning suposa una oportunitat única per cercar i comparar multitud de models, marques i preus en un mateix espai sense haver de desplaçar-se fins a diferents botigues especialitzades. L’exposició de vehicles-llar multidisciplinars es complementa amb una zona dedicada enterament al Càmping Caravaning, on es mostren totes les possibilitats i serveis als amants de l’estil de vida en contacte amb la natura, i una zona de food trucks on els visitants poden parar a dinar ia reposar.

Després de l’èxit del cap de setmana passat, Caravaning continuarà la seua activitat des del divendres 18 fins al diumenge 20 de febrer, en horari de 10:30 hores a 20:30 hores. L’entrada es pot adquirir a taquilla per 7 euros, amb bo descompte per 5 euros o anticipada a través de la web per 4 euros. Els menors de 12 anys entren gratis.