Home Alcoi La novena en honor a la Mare de Déu de la Salut...

La novena en honor a la Mare de Déu de la Salut d’Onil, tots els dies en directe per tvA

0
SHARE

L’ajornament de les Festes de Moros i Cristians a la pràctica totalitat de les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla ha deixat als seus habitants orfes d’una part important de la seua idiosincràsia. Cap dels actes que suposen concentració de gent podran dur-se endavant a localitats com Alcoi, Banyeres o bé Onil durant aquesta setmana i la següent, en que estaven previstos els festejos.

No obstant, els actes religiosos sí que es duran a terme a aquestes poblacions. De fet, tvA té previst un desplegament d’equips per a que aquest dijous 23 d’abril, dia de Sant Jordi a Alcoi i de la Mare de Déu a Onil, els seus habitants puguen gaudir de la missa major que totes dos els dediques. Serà a partir de les 10 hores en el cas de la ciutat dels ponts i des de poc abans de les 11 del matí en el cas de la vila de les nines, totes dos en directe.

A més, en el cas d’Onil, aquesta casa oferirà en directe i en exclusiva també les misses de la novena a la patrona coliveca. Serà des de l’ermita de la Mare de Déu de la Salaut, ja que la imatge no eixirà en processó per a ser trasllada a l’esglesia de Santiago Apòstol. Serà cada dia entre el 23 d’abril i el 1 de maig a partir de les 11 hores i en rigoròs directe per aquesta casa.