Home Alcoi La papereria Quaderns i el restaurant Sant Francesc 52 guanyen els premis...

La papereria Quaderns i el restaurant Sant Francesc 52 guanyen els premis d’aparadors nadalencs d’Alcoi

280
0
SHARE

Un total de 22 propostes s’han presentat al concurs de decoració d’aparadors nadalencs, organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi, la Cambra de Comerç i Indústria d’Alcoi, la Federació de Comerç ‘Alcoi Comercial’ i l’Associació Comarcal d’Empresaris del Comerç d’Alcoi ‘ACECA’. Un any més, la iniciativa ha comptat amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASD), que ha posat al seu Departament d’Interiorisme a la disposició dels participants, de manera gratuïta.

Després de reunir-se el jurat, compost per representants d’aquestes entitats, aquest ha proposat concedir el primer premi de la categoria “Local Comercial”, dotat amb 500 euros, a la papereria Quaderns. En aquesta mateixa categoria, el segon premi, consistent en 300 euros, ha recaigut en l’establiment Més que Dolç i el tercer premi, de 300 euros repartits de manera igualitària, ha sigut per a Sergio Buforn i Ángela Terroba, alumnes de l’Escola d’Art que han col·laborat amb l’aparador guanyador del primer premi d’aquesta categoria.

Respecte a “Hostaleria i Serveis”, el primer premi, consistent en 500 euros, ha recaigut en el Restaurant Sant Francesc 52, mentre que el segon guardó d’aquesta categoria, dotat amb 300 euros, és per a Toni Miranda Fotógrafo. També s’ha concedit un tercer premi, de 300 euros repartits de manera igualitària, a Unai Abad i Laura Diago, alumnes de l’EASD que han col·laborat amb l’aparador guanyador del primer premi d’hostaleria i serveis

El Jurat ha coincidit a assenyalar l’esforç d’aquells empresaris que inverteixen en la decoració dels seus comerços i locals professionals radicats en el municipi. Entre els factors tinguts en compte per a la seua deliberació, ha destacat que la decoració de l’establiment estiga d’acord amb la celebració de les festes de Nadal, valorant amb fins a 15 punts cadascun els criteris de caracterització del nadal típic alcoià i l’originalitat–creativitat, així com amb fins a 10 punts per apartat en decoració de façana i accessos a l’establiment, ambientació interior, il·luminació i utilització de productes propis.

Segons ha subratllat la regidor de Comerç, Vanessa Moltó, “amb aquests premis volem potenciar al petit i mitjà comerç, així com dinamitzar la vida comercial de la nostra ciutat, especialment en una època tan assenyalada com el Nadal i en un moment tan necessari per a recuperar una certa normalitat. Agraïm molt la participació i la qualitat de les propostes presentades, que són un senyal de l’esforç d’empresaris i empresàries que inverteixen en la decoració dels seus comerços o locals professionals, amb la finalitat de crear un ambient agradable de compra durant aquestes dates».

L’edil ha agraït també la participació any rere any tant de l’Escola d’Art com de les entitats comercials.