Home Alcoi La patinadora alcoiana Andrea Silva medalla de Plata al mundial de Paraguay

La patinadora alcoiana Andrea Silva medalla de Plata al mundial de Paraguay

300
0
SHARE

Imatge: Andrea Silva durant la seua competició al Campionat del Món.

La patinadora alcoiana Andrea Silva ha estat participant estos dies al mundial sènior de Patinatge Artístic en modalitat lliure individual femenina en Asución, al Paraguai, aconseguint penjar-se la medalla de plata. La representant del CP l’Aldea va dur a terme una gran actuació pujant al segon esglaó del podi en la seua primera participació en un Mundial com a sènior, superant els registres obtinguts en el passat Campionat d’Europa on va aconseguir la medalla de bronze.

Després de finalitzar en tercer lloc en el programa curt, la segona posició en el llarg li va valdre per a aconseguir la medalla de plata, amb un total de 160.86 punts. La medalla d’or va ser per a la italiana Rebecca Tarlazzi, 187,43, i el bronze per al seu compatriota Letizia Girholdi, 155,17.

Aquesta esportista alcoiana quan encara no havia complit els deu anys va decidir marxar a Catalunya per a posar-se als ordres de Manel Villarroya, un dels entrenadors més prestigiosos del país, per a treballar amb la intenció d’aconseguir un somni que ara s’ha fet realitat.

Davant aquest important per a l’esport alcoià l’alcalde, estes han sigut les paraules de l’alcalde d’Alcoi Toni Francés: “Estem davant una fita històrica per a la nostra ciutat. Des de l’Ajuntament volem donar l’enhorabona Andrea Silva, una gran esportista que malgrat la seua joventut ja ens ha representat brillantment sent una gran ambaixadora d’Alcoi. Aquest èxit ve després de molts anys d’esforç i estem segurs que Andrea continuarà esforçant-se per a continuar millorant. La nostra ciutat és durant un cap de setmana a l’any la capital nacional del patinatge amb el Campionat Grup Xou, i ara tenim ni més ni menys que a una subcampiona del món, un gran èxit per a l’esport alcoià i per a l’esport femení”
.