Home Alcoià La patronal del tèxtil valencià convoca els I Premis Ateval per a...

La patronal del tèxtil valencià convoca els I Premis Ateval per a reconèixer a les empreses del sector

320
0
SHARE
Vista aèria de la façana de la patronal del tèxtil valencià, Ateval.

Ateval, l’Associació d’Empresaris del Sector Tèxtil de la Comunitat Valenciana, convoca els Premis Ateval 2022, amb la finalitat de reconèixer l’especial contribució de les empreses associades al desenvolupament i progrés de la indústria tèxtil durant tots aquests anys. Els guardons neixen amb motiu del 45è aniversari de la fundació de la patronal valenciana i amb ells es premiaran els esforços de les indústries en matèria d’internacionalització i Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

D’altra banda, fora de categoria de concurs, es reconeixerà la trajectòria rellevant d’un empresari/ària del sector. Ateval va ser fundada el 6 de maig del 1977, sent la primera Associació d’Espanya que es va registrar a l’Oficina de Dipòsit d’Estatuts del Ministeri de Treball. Des de llavors, treballa per defensar i representar els interessos comuns de les empreses del sector tèxtil valencià, amb 325 empreses associades.

Coincidint amb el 45è aniversari, l’entitat ha volgut reconèixer l’esforç de les empreses que han donat suport a la seva tasca a favor del progrés del sector tèxtil durant tots aquests anys, amb la convocatòria dels primers Premis Ateval. Als guardons es podran presentar aquelles empreses associades que ho desitgen, presentant la memòria corresponent que poden trobar al costat de les bases dels premis a la web d’Ateval (www.ateval.com).

Dos categories premiades

Els premis valoraran la trajectòria de les empreses en base a dues categories: internacionalització, premi únic a l’esforç realitzat en l’obertura de mercats i consolidació tant a països de la Unió Europea com a mercats emergents; i responsabilitat social corporativa (RSC), premi únic com a reconeixement al compromís empresarial en matèria de RSC ia l’esforç realitzat en la integració dels aspectes relatius a la sostenibilitat i leconomia social. D’altra banda, i fora de les categories oficials, Ateval lliurarà un tercer guardó per reconèixer la trajectòria rellevant d’un empresari/ària del sector tèxtil.

El jurat dels premis estarà compost per membres d’Ateval, personalitats distingides de l’economia i els sectors productius de la Comunitat Valenciana. El termini per participar està obert des del 6 de maig passat, i les empreses associades a la patronal tèxtil valenciana tenen fins al 30 de maig de 2022 per presentar les seves candidatures.

El premi consistirà en un diploma acreditatiu i un guardó dissenyat per Cesc Biosca. L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el proper 8 de juny, després de la celebració de l’Assemblea General anual d’Ateval, a la seu de l’entitat.