Home Cocentaina La Pia Unió crida a la participació en el Concurs de Fotografia...

La Pia Unió crida a la participació en el Concurs de Fotografia per a elegir les millors imatges de la Mareta de Cocentaina

0
SHARE
La imatge de la Mareta de Cocentaina, mostrada als fidels en una imatge d'arxiu.

Una vegada passades les Festes, la Pia Unió vol agrair i felicitar a tot el poble de Cocentaina i devots, per l’acompanyament que han fet en els actes organitzats per a la Mareta, la patrona de Cocentaina. El concurs anima a repassar totes les fotos que s’fet i que puguen concórrer al Concurs de fotografia.

En dit concurs podrà participar de manera individual qualsevol persona major d’edat, en l’àmbit amateur. Cada concursant podrà presentar un màxim de 5 fotografies que s’enviaran a aquest correu electrònic en format jpg o tiff i una resolució òptima, mai menor a 200 ppp.

Condicions per a participar

Juntament amb les fotos, s’adjuntaran les dades personals del concursant: nom i cognoms, població, e-mail i telèfon. Les fotografies hauran de ser presentades abans del dia 31 de maig de 2024. El jurat serà designat per la Junta de la Pia Unió, tenint l’organització veu i vot en l’elecció. Es qualificaran les fotografies tenint en compte tant la qualitat d’aquestes, com el reflex representatiu de l’essència de les Festes de la Mare de Déu del Miracle. La seua decisió serà única i inapel·lable.

Les fotografies participants passaran a formar part de l’arxiu de l’entitat organitzadora i seran utilitzades en publicacions impreses o web. Les obres guanyadores, juntament amb una selecció de les millors presentades a concurs, seran exposades en Fira. El lliurament de premis tindrà lloc en el Monestir de la Mare de Déu en la setmana d’exaltació del ‘Mig Any’ de la festa.