Home Cultura La pirotècnia Tamarit enceta a Alacant el cicle de les Mascletaes en...

La pirotècnia Tamarit enceta a Alacant el cicle de les Mascletaes en les Fogueres de Sant Joan 2024

0
SHARE

La pirotècnia Tamarit ha sigut l’encarregada d’encetar el cicle d Mascletaes de les Fogueres d’Alacant 2024. Ha sigut en una jornada radiant en la que la coneguda com a Ciutat de la Llum ha donat el tret d’eixida a més d’una setmana de festa en la que el foc, el fum i la diversió seran els fils conductors de la principal festa de la ciutat. Precisament aquestes rtes paraules són les que composen el lema d’enguany per les Fogueres d’Alacant.

S’esperen centenars de milers de visitants a una ciutat que compta amb un potent sector turístic com a principal motor de l’economia. Diverses autoritats, inclòs el President de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón -natural d’Alacant- han fet costat a les Belleses del Foc major i infantil en la primera d’una sèrie de Mascletaes que han fet tremolar de nou la plaça dels Estels Alacantina.

tvA té preparat tot un desplegament tècnic i humà per a fer arribar fins a totes les localitats de la muntanya alacantina altra de les grans manifestacions festives de la província.