Home Destacats La pista d’atletisme d’Onil comptarà amb una graderia amb capacitat per a...

La pista d’atletisme d’Onil comptarà amb una graderia amb capacitat per a 250 persones i ampliable

257
0
SHARE

La pista d’atletisme és, amb una elevada probabilitat, la instal·lació esportiva que majors èxits ha reportat a l’esport d’Onil. En ella han entrenat i entrenen els 4 esportistes que la vila de les nines ha aportat a l’Olimpisme espanyol -Salva Vila, Javier Arques, Eusebio Càceres i Jorge Ureña-. És, a més, la seu de les competicions que alberga el Centre Esportiu Colivenc, un dels clubs més reconeguts a nivell provincial i autonòmic en quant a atletisme.

Ara, aquestes instal·lacions rebran treballs de millora en els que porten treballant tant l’Ajuntament d’Onil com el propi Centre Esportiu Colivenc. Aquest darrer és el que ha aconsellat sobre com perfilar un projecte que permetrà que els espectadors compten amb una graderia en la que seure. Tindrà capacitat per a 250 persones, encara que la construcció es podrà ampliar en el futur en cas de que fora necessari.

El Consistori colivenc ha encetat ja el procés de licitació dels treballs per a una graderia que tindrà una longitud d’uns 50 metres, i que s’espera tindre llesta per a propera temporada.