Home Alcoi La Policia Nacional rescata d’un incendi a tres gossos amb signes d’asfíxia...

La Policia Nacional rescata d’un incendi a tres gossos amb signes d’asfíxia i coberts de cendra en Alcoi

636
0
SHARE

Agents de la Policia Nacional, van rebre l’avís d’uns veïns on van advertir que eixia molt de fum de l’interior d’un domicili ubicat a la zona centre d’Alcoi.

Ràpidament, agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la localitat es van personar al domicili, veient com emanava gran quantitat de fum negre des de les finestres, desconeixent si podia haver gent dins.

Una vegada a la porta del domicili, van escoltar diversos gossos lladrar i davant la sospita que a l’interior hi hagués alguna persona en perill, a més dels animals, es va accedir a la força a l’interior de l’habitatge veient com el quadre elèctric emanava una gran cortina de fum, sent l’ambient completament asfixiant.

Primerament, els agents, van buscar a totes les habitacions descartant que no hi havia persones, trobant a tres gossos els quals ja presentaven signes evidents d’asfíxia coberts de cendra, observant com un dels gossos presentava una ceguesa completa, posant-los a cobert i donant-los la primera atenció necessària, sent traslladats a un alberg municipal on van ser assistits.

Després d’assegurar el lloc per part dels efectius de bombers, es va dur a terme la inspecció ocular tècnica per part dels agents de la Policia Científica de Policia Nacional els qui, després d’elaborar el corresponent informe, van determinar que el focus de l’incendi era al quadre elèctric de l’habitatge.