Home Alcoià La Primitiva interpreta L’Entrà dels Moros telemàticament per a recordar el dia...

La Primitiva interpreta L’Entrà dels Moros telemàticament per a recordar el dia emblemàtic i celebrar el Diumenge de Rams

1271
0
SHARE

L’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol es allargat fins el proper diumenge 26 d’abril, dia en què Alcoi haguera estat plenament submergit en les festes de Moros i Cristians. L’Associació de Sant Jordi ja ha comentat que estudiar dates per ultimar el calendari fester després de l’estiu entre el periode de setembre a novembre, sempre que les autoritats sanitàries ho permetin.
Els concerts d’exaltació festera han estat també víctima dels ajornaments i cancel·lacions d’esdeveniments culturals amb motiu de la crisi sanitària originada pel Coronavirus, d’entre els quals es trobava el de La Primitiva amb el concert de Diumenge de Rams que hauria d’haver complert vuitanta edicions, amb algunes sorpreses incloses. És per això que la Junta Directiva hagi volgut celebrar aquest dia d’esdeveniment amb tota la plantilla confinada, encara que interconnectada, interpretant Uzúl el-m’sélmin de Camilo Pérez Monllor en un video editat per Rosella Valor, tot esperant l’ajornament o definitiva cancel·lació del concert fester fins al proper 2021.