Home Cocentaina La regidoria de Joventut de Cocentaina obri un espai d’oci per...

La regidoria de Joventut de Cocentaina obri un espai d’oci per a joves els caps de setmana

0
SHARE
Façana principal de l'Ajuntament de Cocentaina.

L’Ajuntament de Cocentaina obri des de finals d’abril l’espai de trobada per als joves de Cocentaina: “El Localet”. La Casa de la Joventut es converteix els caps de setmana en un lloc d’encontre i entreteniment per als més joves de la localitat: un espai amb jocs de taula, viodeoconsoles, futbolí, música, cinema… i moltes activitats que aniran oferint-se.

“El Localet” obrirà els divendres i els dissabtes amb monitores i monitors que estaran amb els joves assistents a les activitats que s’organitzen. Ja el cap de setmana últim d’abril es van instal·lar a “El Localet” diverses “retroconsoles” amb videojocs clàssics.

També des de la Regidoria de Joventut volen escoltar propostes dels joves, és per això que Maite Valls, la Regidora de Joventut “convida als joves a què ens facen arribar totes aquelles propostes que tinguen per a convertir aquest espai en un lloc on es troben a gust amb els seus amics i amigues”.

“El Localet” obrirà fins a finals de juny els divendres de 17 a 20 h i els dissabtes de 17 a 21 h. A les nostres xarxes socials (@cocentainajove) es podrà trobar tota la programació.