Home Destacats La regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament d’Ibi obri el termini del...

La regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament d’Ibi obri el termini del voluntariat mediambiental

282
0
SHARE
Cartell promoció Voluntariat Mediambiental Ibi

La regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament d’Ibi informa que s’obre el termini d’inscripció per formar part de l’equip de voluntaris mediambientals 2022 per als mesos de juliol i agost. El termini s’obre el 30 de maig i finalitza el 17 de juny i les places són limitades.

Un any més, l’Ajuntament d’Ibi vol tornar a comptar amb un grup de persones compromeses amb el nostre entorn, la tasca del qual és molt important per a la seguretat de les nostres muntanyes. El voluntariat mediambiental vigilarà les muntanyes i els boscos de la localitat amb l’objectiu de prevenir incendis i altres accidents propis de l’època estival durant els mesos més crítics de l’any.

La regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament d’Ibi anima totes les persones interessades que s’inscriguen i participen en aquests equips que protegeixen i vetllen per la seguretat i el manteniment del nostre entorn natural. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades han de dirigir-se al dept. de Medi Ambient de l’Ajuntament al 96 555 24 50, ext. 215, o a través de medioambiente@ibi.es.