Home Alcoi La residència d’Alcoi registra 14 nous contagis i 5 ingressos hospitalaris en...

La residència d’Alcoi registra 14 nous contagis i 5 ingressos hospitalaris en una jornada

1626
0
SHARE

La situació continua agreujant-se a la residència de la Tercera Edat Domus Vi de la ciutat d’Alcoi. Després de registrar-se un brot de coronavirus que hauria deixat vàries víctimes entre els usuaris del centre -una segons fonts oficials, diverses segons altres-, la Conselleria de Sanitat ha pres el control de les instal·lacions. A més, la Unitat Militar d’Emergències (UME) també ha dut a terme treballs de desinfecció a tota la residència, incloent els seus exteriors.

Durant la jornada d’ahir, Sanitat va confirmar les dades d’infecció pel Covid-19 respecte tant a usuaris com a personal sanitari i de serveis. Si dijous 19 eren 58 els afectats, entre es que es trobaven 10 sanitaris, aquest divendres 20 la xifra ha augmentat fins a 72 persones amb símptomes. D’elles, 15 són professionals sanitaris encarregats de controlar el brot. El nombre d’hospitalitzats ha passat de 8 a 13 en la darrera jornada.

L’Hospital Verge dels Lliris és de qui depèn la gestió de la residència alcoiana durant aquest episodi. A ella s’han afegit altres 4 residències alacantines -especialment privades/concertades- que estan sota la vigilància de Sanitat per a controlar l’aparició de possibles nous brots. A la província d’Alacant són ja 17 les persones que han perdut la vida arrel de la infecció per coronavirus.