Home Alcoià La sèptima etapa de La Vuelta a les nostres comarques

La sèptima etapa de La Vuelta a les nostres comarques

434
0
SHARE

Com ja hem anat informant estos dies, el Balcó d’Alacant será el final inèdit de la 7º etapa de La Vuelta, etapa que ha iniciat en Gandia i que compta amb una distancia de 152 km. Els punts per a la classificació de muntanya són 36, els punts de mallot verd 40 i les bonificacions són 10, 6 i 4 segons respectivament als tres primers corredors classificats – 3, 2 i 1 segons respectivament en el Port de Tibi als tres primers corredors classificats. L’ixida neutralitzada ha estat a les 13:12, l’ixida llançada a les 13:30h i l’arribada es preveu a les 17:18h-17:43h.

El Balcó d’Alacant, a Tibi, és un port que presenta trams durs, amb corbes en forma de ferradura i rampes molt empinades, des del cim de les quals es pot gaudir d’unes vistes privilegiades de la Costa Blanca i la mar Mediterrània.

L’Orxa, Beniarrés, Gaianes, Alcosser de Planes, Muro, L’Alqueria d’Asnar, Cocentaina, Alcoi, Benilloba, Benasau, Alcoleja, Sella, Relleu, La Torre de les Maçanes i Xixona són unes altres de les poblacions per les quals discorrerà aquesta jornada que inclou sis ports de muntanya, cinc d’ells a la província.

A causa de les altes temperatures que afecten aquests dies a la província i a la sequedat que presenta l’entorn del Balcó d’Alacant, la Generalitat ha prohibit l’accés de públic a aquesta zona per a evitar qualsevol risc d’incendi. No obstant això, els últims quilòmetres del recorregut es podran seguir en directe a través de la 1 de TVE, així com en les xarxes socials del Patronat Costa Blanca i de la Diputació d’Alacant.