Home Alcoià La Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi se suma als nombrosos col•lectius...

La Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi se suma als nombrosos col•lectius que volen llançar un missatge d’ànim a la societat

1061
0
SHARE

La Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi continua demostrant la seua vocació de respecte per i amb els animals, enviant un missatge d’ànim en aquesta situació tan complicada que estem vivint, a través d’un emotiu vídeo realitzat pels seus treballadors, voluntaris i mascotes. La rondalla del “Anell del Rei”, també coneguda com la de “això també passarà”, és el missatge que el personal de la Protectora ha volgut fer arribar a amics, familiars i al conjunt de la societat, que de forma tan estranya però responsable està vivint aquest confinament. Aquest vídeo es pot trobar ja en el seu canal de Youtube, xarxes socials i web.
Cadascun dels membres de l’associació animalista alcoiana s’ha gravat a la seua casa relatant un fragment d’aquesta bonica rondalla acompanyats, naturalment, de les seues mascotes. Tot això per a compartir la moralitat tan adequada aquests dies que “tot passarà”, que cal acceptar aquests difícils moments, igual que els bons, ja que són part de la dualitat de la naturalesa, i que si es passa amb un somriure sempre és més suportable. A causa d’aquesta situació de confinament la Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi, va suspendre les seues activitats a mitjan març. El seu projecte educatiu, el manteniment de l’alberg o els diumenges de passeig als animals s’ajornen de manera responsable, però la seua vocació altruista en pro dels animals i del benestar de la nostra societat no cessen mai malgrat els moments difícils.