Home Alcoi La troballa d’un nou abocador il·legal al Molinar provoca les crítiques de...

La troballa d’un nou abocador il·legal al Molinar provoca les crítiques de l’oposició a Alcoi

1532
0
SHARE

El civisme respecte a l’abocament de residus continua sent una de les principals mancances de la societat alcoiana respecte al medi ambient. És el que es desprèn de la troballa d’un nou punt il·legal d’abocament de residus en l’entorn del Molinar alcoià. Aquesta zona té un elevat valor natural i d’ella naix el principal aqüífer que subministra més de dos terceres parts de l’aigua que necessita la capital de l’Alcoià.

Abocar residus en qualsevol entorn natural és ja de per sí il·legal i sancionable, però l’assumpte cobra més gravetat hagut compte del paratge del que es tracta. Un fet que ha provocat les crítiques de l’oposició al govern municipal de la ciutat dels ponts. L’actual Regidor de Medi Ambient, Jordi Silvestre, fou president de la plataforma ‘Salvem l’Aqüífer del Molinar’, i va encapçalar la campanya per a evitar la instal·lació d’indústries al projecte de polígon de La Canal.

Aquest fet ha provocat que les crítiques siguen més ferotges per part tant del PP com de Compromís. Totes dos formacions acusen al govern socialista de no dur endavant accions per a acabar amb aquesta realitat. En els mesos passats ja han sigut vàries les denuncies que ha rebut l’Ajuntament d’Alcoi en aquest sentit, tant per part de Compromís com de veïns de la ciutat a títol particular. Les dos formacions reclamen al Consistori que confeccione un cens d’abocadors il·legals per a poder combatir-los.