Home Cocentaina La Unió Musical Contestana ompli el Palau Comtal amb la millor música...

La Unió Musical Contestana ompli el Palau Comtal amb la millor música festera

0
SHARE

Anit va tindre lloc a la Vila Comtal l’últim concert de festes que ompli dels millors pasdobles, marxes mores i cristianes el pati d’armes del Palau Comtal . En aquest cas foren els músics de la Unió Musical Contestana qui tancaren aquest cicle amb l’edició XLVI del seu concert de música festera. Com ocorria en darrers concerts, foren diversos els compositors convidats per dirigir peces composades per ells mateixos: Vicent Pelechano, que va dirigir el pasdoble “Pili Tudela Alcaide”; Vicent Casanova, que dirigí a la Unió amb la presencia de La Xafigà en la seua peça “Àgora”; Rafa Garcia, que va dirigir la marxa mora “Kustaa”; Ramon Garcia, que va conduïr a la banda en la interpretació de “Amado” i José Rafael Pascual – Vilaplana, que es va encarregar de la marxa cristiana “Almogàvers, Sang i Ferro”.

*Ací podeu veure la primera part del concert:

Per la seua banda, Saül Gómez Soler, director de la Unió també va tindre el plaer, a més, de dirigir una peça propia anomenada “Kapytan” que es va estrenar a les passades festes de Moros i Cristians d’Alcoi.

Un nit molt especial, plena de música i festa que va preparar als contestans i contestanes per a iniciar de la millor manera les seues festes.

*Ací podeu veure la segona part del concert: