Home Cultura La Universitat d’Alacant amplia presència a la Foia amb una nova Aula...

La Universitat d’Alacant amplia presència a la Foia amb una nova Aula Universitària a Tibi

661
0
SHARE

Fa unes setmanes, la Universitat d’Alacant (UA) extendia la seua influència a l’interior de la província d’Alacan inaugurant una nova Aula Universitària a Ibi, en la sub comarca de la Foia de Castalla. Un fet que no ha parat les ganes d’arribar a més veïns de la muntanya alacantina per part del principal ens universitari de tota la província. Ara, la UA ha estretit més si cal el lligam amb altra població de la Foia: Tibi.

La localitat ha signat un nou conveni de co·laboració amb la universitat alacantina per a incrementar la seua producció i difusió cultural. Es tracta del principal àmbit en que incideixen les aules universitàries que la UA té disperses per bona part de la província, però no l’únic. De fet, es preveu dur a terme accions formatives o bé d’investigació arrel de la nova col·laboració entre Ajuntament i universitat.

L’acord arriba després d’un temps d’intens treball per part de totes dos parts. Per al Consistori tiberut, comptar amb una aula d’aquests característiques suposa multiplicar l’oferta cultural per als seus veïns. Tant és així que ja s’ha encetat la primera de les mostres que arriba a Tibi gràcies al nou conveni, i que reflecteix 40 ahys de democràcia mostrant, entre altres, la primera acta dels comicis de llavors a Tibi.