Home Alcoià La VI Ruta Contacontes de la MAC arriba enguany a 13 poblacions...

La VI Ruta Contacontes de la MAC arriba enguany a 13 poblacions de la muntanya fins octubre

358
0
SHARE

La Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat (MAC) i la Coordinadora pel Valencià presenten la VI edició de la Ruta de Contacontes, que durà als municipis de les comarques rondalles i llegendes per a tota la família de la mà de narradors orals de gran prestigi.

La Ruta de Contacontes començarà el 6 de juliol a Millena i arribarà a tretze municipis de les comarques entre el mes de juliol i principis d’octubre. Cada cita consistirà a un espectacle d’una hora de durada, aproximadament, en què narradors orals com Almudena Francés, Sílvia Colomer, Eva Andújar, Lluís Abad, Carles Llinares, Jordi Carbonell o Lorena Comín, transmetran la màgia de les històries més tradicionals.

Iván Jover, gerent de la Mancomunitat i responsable de l’àrea de Cultura, ha destacat la importància d’aquesta programació perquè “a més d’una proposta d’oci per a tota la família als municipis, la Ruta de Contacontes fomenta l’ús del valencià i la transmissió d’històries tradicionals que formen part del patrimoni de les comarques”. Des de la Coordinadora pel Valencià, Francesc Gisbert ha recordat que es tracta d’una activitat de gran èxit i participació, gràcies a la qual grans i menuts poden gaudir de la màgia de les històries.

Es podrà accedir lliurement als contacontes sense necessitat d’inscripció o reserva prèvia, encara que l’aforament i les mesures de seguretat estaran controlades en tot moment d’acord amb la normativa vigent en cadascuna de les cites.