Home Alcoi La web de l’Agenda Urbana d’Alcoi obri una nova via de participació...

La web de l’Agenda Urbana d’Alcoi obri una nova via de participació i difusió del projecte

372
0
SHARE
Web de l'agenda urbana d'Alcoi en diferents dispositius.
Web de l'agenda urbana d'Alcoi en diferents dispositius.

L’Agenda Urbana d’Alcoi compta ja amb una nova página web per generar difusió i participació, i que estarà activa durant tot el procés d’implantació, control i seguiment del Pla d’Acció, aprovat el passat 9 de setembre.

Aquesta web permet l’accés consultar els projectes i accions contemplades, a mesura que vagen desenvolupant-se i el grau de compliment dels objectius estratègics entorn dels quals estan agrupats a més de la descàrrega de documents com ara el Pla de Participació o el mateix Pla d’Acció.

En l’apartat de diagnòstic previ estan exposats els resultats dels DAFOs elaborats pels grups de treball intern amb representació política i tècnica participants en l’elaboració del Pla d’Acció i en els quals s’aborden les febleses, amenaces, fortaleses i oportunitats del municipi, contrastant i validant el DAFO realitzat per l’Agenda Urbana Espanyola.

A més, en la web de l’Agenda Urbana d’Alcoi s’adona dels focus group duts a terme amb agents socioeconòmics i ambientals, així com les accions de carrer realitzades durant el procés participatiu previ a l’aprovació del Pla d’Acció i a actuacions específiques de difusió, com ara les Jornades d’Agenda Urbana celebrades el 28 de juliol.

El disseny de la pàgina, així com de la imatge corporativa de l’Agenda Urbana d’Alcoi va ser adjudicat, a través d’un concurs públic, a Estudi Menta, estudi de disseny gràfic de València del qual formen part els alcoians Raül Climent i Elisa Gómez.