Home Castalla La XX Exposició Nacional de Patchwork tindrà lloc a Castalla al 2020

La XX Exposició Nacional de Patchwork tindrà lloc a Castalla al 2020

1057
0
SHARE

El patchwork és una disciplina relacionada amb la confecció de prendes de roba i decoració que durant els darrers anys està experimentant un creixement en quant al nombre de persones que el practiquen. Consisteix en teixir retals de diferents peces per a elaborar peces de roba, moltes d’elles relacionades amb la decoració. Tal és el creixement d’aquesta disciplina que la majoria de localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla tenen establiments d’aquestes característiques al seus respectius cascs urbans.

El seguiment del patchwork que s’experimenta a tota Espanya fa que, des de fa ja 20 anys, es vinguen duent a terme exposicions nacionals on les millors especialistes mostren els seus treballs. Aquestes mostres han arribat a importants ciutats com Barcelona, Màlaga, Tenerife, Alacant, Sevilla o Pamplona, ciutats que es veuran acompanyades en 202 per una pertanyent a l’interior alacantí.

Serà a Castalla on es donen cita el proper any les integrants de l’Associació Espanyola de Patchwork per a exposar els seus treballs. Representants d’aquest ens han estat a Castalla per a veure in situ les sales que albergaran la mostra. Previsiblement serà la Casa de Cultura castelluda la que albergue l’exposició a les seues diferents sales.

L’augment de persones que practiquen aquesta disciplina fa que l’esdeveniment siga considerat pel departament de Turisme castellut com una oportunitat per a atraure visitants a la localitat. Fet que pot redundar en una dinamització econòmica del sector comercial i hostalers de la capital de la Foia.