Home Alcoi L’AAMA convoca la IX Setmana Gran del Piano amb figures internacionals per...

L’AAMA convoca la IX Setmana Gran del Piano amb figures internacionals per a mantenir a Alcoi com a referent musical

412
0
SHARE

Entre els propers dies 7 i 10 de setembre, la ciutat d’Alcoi acull la que serà la IX edició consecutiva de la Setmana Gran del Piano. Aquest esdeveniment cultural lligat a la música, i concretament a aquest instrument, porta vora una dècada situant a Alcoi com a una de les ciutats referents d’aquesta vessant artística. Enguany, de nou i per segon any seguit, la Setmana Gran estarà condicionada per la pandèmia de la Covid19, començant per les dates de la seua celebració, atípiques de nou.

Aquest és un dels grans esdeveniments musicals que es celebren a Alcoi, entre altres coses perquè a la ciutat d’Alcoi -Capital Cultural Valenciana del 2021- acudeixen grans figures tant del piano com del cant. Els concerts es celebraran al Cercle Industrial, El Teatre Principal i el Teatre Calderón, les principals infraestructures culturals de la capital de l’Alcoià.

L’organització està fent un esforç per a recuperar partitures per a piano composades per autors alcoians com José Jordà o Gonzalo Barrachina. Tot per a una Setmana Gran del Piano que destinarà la recaptació que aconseguisca a finançar l’Hospital del Carmelo, dirigit per la religiosa alcoiana Sor Maria Elisa Verdú.