Home Alcoi L’Ajuntament d’Alcoi executa des de dijous 19 obres d’urgència en l’accés al...

L’Ajuntament d’Alcoi executa des de dijous 19 obres d’urgència en l’accés al polígon Santiago Payà

142
0
SHARE
Antic accés al polígon industrial Santiago Payàs d'Alcoi, també afectat per corriments de terres deguts a les pluges.

Aquest dijous 19 de maig donaran inici les obres de reparació de paviments en l’accés provisional al polígon Santiago Payá d’Alcoi, que s’ha vist afectat després de les últimes pluges. L’actuació serà provisional i d’emergència. L’Ajuntament és conscient que s’ha d’actuar amb major profunditat i està treballant per a dur a terme la solució definitiva.

Pel que respecta a aquesta actuació, en concret es demolirà el paviment afectat i instal·laran una llosa de formigó que restituirà la rasant de la via. Les obres duraran un màxim de tres dies i no provocaran talls fixos en el trànsit de vehicles, hi haurà talls alternatius de carrils amb senyalistes.

“Durem a terme una actuació urgent i temporal per a poder facilitar l’accés als polígons. Sabem que no és l’actuació definitiva, des de l’Ajuntament estem treballant per a poder aconseguir el finançament per a una obra tan necessària per al teixit empresarial alcoià com aquesta, que solucione per sempre l’accés a dos importants polígons industrials de la nostra ciutat, com són el Santiago Payá i Sant Benet”, ha afirmat el Vicealcalde d’Alcoi, Jordi Martínez.