Home Alcoi L’ajuntament d’Alcoi presenta la I Pujada a la Serreta per part del...

L’ajuntament d’Alcoi presenta la I Pujada a la Serreta per part del col·legi Carmelitas Vedruna

0
SHARE
Alberto Belda, Regidor d'Esports, Rosana Matarredona i Quique Villanova, professors del centre i Jaume Puchades, director pedagògic a la roda de prensa.
Alberto Belda, Regidor d'Esports, Rosana Matarredona i Quique Villanova, professors del centre i Jaume Puchades, director pedagògic a la roda de prensa.

L’Ajuntament d’Alcoi ha presentat la I Pujada a la Serreta del centre Carmelitas Vedruna. L’acte ha comptat amb la presència del Regidor d’Esports, Alberto Belda, els professors Rosana Matarredona i Quique Villanova i el director pedagògic, Jaume Puchades.

Aquesta iniciativa incentiva esports com l’atletisme a més de donar a conéixer una zona de l’entorn alcoià que “estava un poc eclipsada per altres com la Mariola o la Font Rotja” assegura Belda. A més, la pujada comptarà amb diverses categories perquè tots puguen gaudir-la.

Per als xiquets s’han organitzat diverses curses infantils, acompanyades d’un reforç educatiu al centre amb treballs, per a valorar l’entorn que veuen cada dia per les seues finestres però mai xafen. Per als adults, hi haurà una cursa de 13km i per als menys entrenats, una marxa de 8km

Les curses són solidàries. El 80% dels beneficis aniran destinats a l’Associació ACIF d’Alcoi per a fer consciència social i ecològica i per cuidar els entorns locals. El 20% restant va destinat a la Fundació BEDRUNA Internacional. Les inscripcions ja estan obertes al portal de TimeSlap