Home Destacats Finalitzen les obres de les quatre pistes de tenis ubicades al Poliesportiu...

Finalitzen les obres de les quatre pistes de tenis ubicades al Poliesportiu d’Ibi

0
SHARE
Visita a les noves pistes de tenis d'Ibi
Visita a les noves pistes de tenis d'Ibi

Finalitzen les obres de les quatre pistes de tenis ubicades al Poliesportiu Municipal que es van iniciar a principis d’any amb un pressupost de 216.958,05 euros, que sufraga íntegrament el consistori. L´alcalde d´Ibi, Rafael Serralta, i el Regidor d’Esports, Pepe Palau, el responsable de l’empresa encarregada de les obres, i diversos tècnics a la matèria han visitat les quatre pistes de tenis i afirmen que la millora és més que notable.

Les obres s’han executat de manera que ha impedit el mínim possible el funcionament rutinari de les persones que practiquen tenis i del mateix Club de Tenis Teixereta, ja que s’han executat, en primer lloc, dues de les pistes i després les altres dos.

Amb aquesta millora, les quatre pistes de tenis existents a les instal·lacions esportives municipals, que en un primer moment es van fer amb formigó porós, ara tenen un acabat esportiu amb resines acríliques sobre una superfície d’aglomerat asfàltic, seguint les directrius del Consell Superior d’Esports (CSD), la Reial Federació Espanyola de Tenis (RFET) i la Federació Internacional de Tenis (ITF), qui les ha homologat com a acabat de categoria 3.