Home Benassau L’Ajuntament de Benasau ofereix l’alberg municipal per als refugiats d’Ucraïna

L’Ajuntament de Benasau ofereix l’alberg municipal per als refugiats d’Ucraïna

717
0
SHARE

Amb una capacitat d’entre 20 i 25 places i completament equipat, l’ajuntament posa a disposició l’alberg davant la crisi humanitària.

Amb motiu de la greu crisi humanitària que s’està produint a Europa, generada pel conflicte bèl·lic que pateix Ucraïna a causa de l’atac de l’exèrcit rus, l’Ajuntament de Benasau ha posat a la disposició de les administracions autonòmica i nacional, l’alberg municipal.

L’Alcalde de Benasau ha enviat cartes dirigides al Ministre d’Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació i al Molt Honorable Sr President de la Generalitat Valenciana per a posar en coneixement de sengles administracions de l’alberg turístic de Benasau.

L’alberg, de titularitat municipal, té una capacitat d’entre 20 i 25 places i està completament equipat i llest per a la seua utilització. Dalmau ha assenyalat que “la coordinació entre administracions és fonamental per a pal·liar aquesta greu situació de crisi humanitària, per la qual cosa la solidaritat de l’Ajuntament de Benasau és una xicoteta aportació però un important recurs per a famílies refugiades ucraïneses, que pogueren necessitar-lo en ser acollides per Espanya”.

L’alcalde ha enviat amb urgència aquesta comunicació, a fi que es tinguen en compte les places oferides per l’Ajuntament de Benasau, en una ràpida planificació d’acolliments i ajuda humanitària.