Home Cocentaina L’Ajuntament de Cocentaina ha realitzat treballs de condicionament de la rotonda de...

L’Ajuntament de Cocentaina ha realitzat treballs de condicionament de la rotonda de Sant Cristòfol i millora de l’enllumenat

358
0
SHARE

L’Ajuntament de Cocentaina ha realitzat el condicionament de la zona interior de la rotonda d’accés al polígon de Sant Cristòfol. En aquests treballs s’han eliminat les parts que eren de terra i s’han substituït per grava de color compactada amb resina, de forma que el seu manteniment, segons informen des del consistori contestà, serà molt més efectiu i net. A més, s’ha reparat el rastell de formigó perimetral de la rotonda que estava en mal estat. Aquesta actuació ha suposat una despesa de 17.473,08€.

A la mateixa zona també s’han eliminat barreres arquitectòniques, realitzant-se actuacions de reparació del rastell de la vorera i creació d’una rampa al carrer pujada a Sant Cristòfol millorant l’accessibilitat de Cocentaina.

Aprofitant les obres realitzades, s’ha millorat l’enllumenat, cohesionant un tram de la xarxa d’enllumenat i substituint les lluminàries per a reduir el consum energètic.

Continuant amb la reducció de consum elèctric que any rere any fa l’ajuntament contestà, en el carrer Colon, l’avinguda Real Blanc i la rotonda de L’Altet s’han invertit 9.164,96 € per substituir amb il·luminàries que, com en el cas anterior, redueixen el consum elèctric.