Home El Comtat L’Ajuntament de Muro ha acollit la junta de seguretat per a Carnestoltes...

L’Ajuntament de Muro ha acollit la junta de seguretat per a Carnestoltes 2024

0
SHARE
Junta de seguretat de la festa de Carnestoltes de Muro 2024

L’Ajuntament de Muro ha acollit la junta de seguretat per coordinar el dispositiu per a Carnestoltes 2024 que es celebrarà al municipi el proper 10 de febrer.

En la reunió han estat presents: Vicent Molina, Alcalde de Muro, així com Saúl Serrano, Primer tinent d’Alcalde i les regidores de festes i polítiques inclusives, Sara Beneyto i Rebeca Pérez, respectivament.

A més, han participat també el subdelegat del govern d’Alacant, Juan Antonio Nieves, Guàrdia Civil, Policia Nacional, autonòmica, local i protecció civil.

Des del consistori murer han explicat que “l’esforç se centrarà principalment en tràfic, vigilància i seguretat en l’ extraradi i zones de major concentració de persones, punt violeta contra la violència de gènere i controls d’alcoholèmia al volant, per garantir que totes les persones participants siguen conscients de l’ importància de gaudir de l’ esdeveniment amb tolerància 0 davant la violència masclista.”

A més, per a previndre la violència masclista s’ instal·larà un punt violeta i als establiments del poble hi haurà uns distintius gràfics amb un codi QR a través del que es podrà notificar qualsevol situació de violència en cas de produir-se.

“Els cossos i forces de seguretat treballaran per a garantir la seguretat ciutadana, així com la seguretat viària amb un equip d’efectius adequat perquè aquest esdeveniment es puga gaudir amb total garantia”, han declarat des de l’Ajuntament de Muro.